De Watergroep Korting | Nieuwe Tarieven Waterfactuur Vanaf 1 Januari 2017 Sint Truiden

De Watergroep beloont alle digitale klanten met een korting van 10 euro. Kiezen voor een digitale factuur biedt niets dan voordelen.


De Watergroep Hanteert Een Geindexeerd Tarief Voor Drinkwater Gemeente Hooglede

Klanten die overschakelen van een papieren factuur naar digitale facturatie ontvangen éénmalig een korting van 10 euro op hun waterfactuur.

De watergroep korting. Doccle is een platform voor het bewaren beheren en betalen van documenten. Via een netwerk van 34000 kilometer leidingen bedient het 32 miljoen klanten in 177 Vlaamse gemeenten. We wensen je alvast veel plezier met de kortingen.

Ook informatie over de waterkwaliteit een overzicht van de tarieven of mogelijke storingen in jouw buurt zijn terug te vinden op de website. De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Uw gegevens zijn pas verwerkt als de volgende boodschap verschijnt.

Nadien kan je eenvoudig gebruik maken van de kortingen door aan te melden met jouw e-mailadres en wachtwoord opgegeven tijdens de registratie. Voor informatie over de De Watergroep privacy officer kunt u terecht op de desbetreffende bedrijfswebsite. De Watergroep vraagt ons onderstaand bericht bekend te maken inzake.

Een vast bedrag het vastrecht met een korting per gedomicilieerde variabel bedrag dat bepaald wordt door uw verbruik. Dit maakt De Watergroep tot het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Dit geldt voor 30 m³ per wooneenheid plus 30 m³ per gedomicilieerde per jaar.

Registreren KLANTENZONE DE WATERGROEP. 2818 likes 115 talking about this 176 were here. Logfiles met betrekking tot de generering van kortingscodes worden ter voorkoming van misbruik na een jaar gewist.

BExx 9991 2345 6799 Gegevens. In De Blankaart maakt De Watergroep drinkwater op basis van oppervlaktewater uit de IJzer en de nabijgelegen polders. - compensatie van 25 euro ongeveer 6000 liter gratis op de volgende waterfactuur.

De veiligheidscode vindt u in de brief die wij u toezonden. De Watergroep berekent het aantal gedomicilieerden op basis van het aantal gedomicilieerden van de wooneenheid op 1 januari van het jaar waarin we de verbruiksfactuur of eindfactuur versturen of op de datum van verklaring van keuze van woonplaats bij het gemeentebestuur voor. Eind 2019 lanceerde De Watergroep de actie Allemaal digitaal.

Zo blijven jouw huishoudtoestellen en kranen langer in vorm. 2773 likes 45 talking about this 177 were here. De Data Protection Officer van de gegevensbeschermer kan bereikt worden via.

De Watergroep is een integraal waterbedrijf dat diensten levert binnen de hele waterketen. De Watergroep geeft daarom een eenmalige korting van 10 euro op de waterfactuur aan klanten die. Neem een factuur van De Watergroep bij de hand.

Bij een eerste bezoek aan deze voordelenwebsite is een eenmalige registratie vereist. Restproducten van De Watergroep krijgen gouden certificaat 29-09-2021. Kortingen en vrijstellingen.

Overschakelen op digitale factuur De Watergroep. Heb je vragen over de aanvraag van een nieuwe drinkwateraftakking verhuis keuring van een waterinstallatie of afvoer van afval- en regenwater Neem dan een kijkje op wwwdewatergroepbe. De waterfactuur bestaat uit verschillende onderdelen.

De totale korting kan dus maximaal even hoog zijn als het aangerekende vastrecht. Ontvang en betaal je waterfactuur. De Watergroep Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De Watergroep Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in. De watergroep factuur online ontvangen.

De vermelde gegevens zijn bestemd voor het klantenbestand van De Watergroep - Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening CVBA - U heeft recht op inzage en verbetering van uw persoonsgegevens Wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992. De Watergroep gebruikt de gegevens van het Rijksregister op 1 november van het vorige jaar om uw korting voor dit jaar te berekenen Wij wonen dus. U betaalt voor de levering van drinkwater afvoer van afvalwater gemeentelijke bijdrage en de zuivering van afvalwater bovengemeentelijke saneringsbijdrage telkens.

Gelieve even de tijd te nemen om de registratie te vervolledigen. De Watergroep investeert meer en meer in installaties om drinkwater te ontharden. Bij die waterontharding wordt de aanwezige kalk uit het drinkwater gehaald in de vorm van kalkkorrels.

----- Geef uw rekeningnummer in volgend formaat op. De korting geldt voor maximaal 5 gedomicilieerde personen per. Selecteer De Watergroep en vul je klantrekeningnummer en Doccle-code in.

Welke sociale kortingen en vrijstellingen zijn mogelijk. In bepaalde gevallen kan je een vrijstelling krijgen op jouw waterfactuur. Voor het basisverbruik wordt een basistarief van 148m³ aangerekend.

Aanmelden klantenzone DE WATERGROEP. De vrijstelling geldt voor een periode van 5 jaar. Satellieten houden het natuurgebied en waterbekken in Diksmuide nauwgezet in de gaten.

Meer informatie hierover op onze pagina kortingen en vrijstellingen. Gebruikersnaam e-mailadres E-mailadres vergeten. Wat moet ik doen als nieuwe klant.

Volg dit stappenplan om je te registeren op de klantenzone van De Watergroep. Voor elke klant die in de maand december digitaal gaat schenkt De Watergroep bovendien 1 euro aan Join For Water in het kader van De. Voor al het water dat méér verbruikt wordt dan het basisverbruik wordt het comforttarief aangerekend.

- procedure voor de afhandeling van. De gemeente zal dit attest binnen 3 maanden bezorgen aan De Watergroep. Met vriendelijke groeten De Watergroep 10 mos Report.

De Watergroep Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Om sociale redenen of omdat je een private zuiveringsinstallatie hebt. We leggen de data uit de ruimte naast eigen onderzoeksgegevens van het spaarbekken.

Caroline Nolf Beste klanten die voor de actie reeds digitaal klant waren kregen die korting automatisch op hun eindafrekening. Meer informatie kan je terugvinden op de website van de Vlaamse Milieumaatschappij. August 10 at 301 AM.


De Watergroep Gaat Voor Digitaal En Steunt Zo Natuurpunt Natuurpunt


Man Klaagt De Watergroep Aan Voor Bruin Drinkwater Ik Laat Me Niet Sussen Met Eenmalige Korting Van 25 Euro Foto Hln Be


Doccle Waar Wacht Je Nog Op Voeg De Watergroep Toe Aan Facebook


Gemeente Wielsbeke Eind 2019 Lanceerde De Watergroep De Actie Allemaal Digitaal Klanten Die Overschakelen Van Een Papieren Factuur Naar Digitale Facturatie Ontvangen Eenmalig Een Korting Van 10 Euro Op Hun Waterfactuur


Onze Klantenzone De Watergroep


Nieuwe Tarieven Waterfactuur Vanaf 1 Januari 2017 Sint Truiden


Farys Posty Facebook


2


Zo Betaal Je Jouw Waterfactuur De Watergroep


De Watergroep On Twitter Dag Jens De Informatie Op Onze Website Klopt Als Je Al Langer Een Digitale Klant Bent Bij Ons Zal Je Deze Korting Automatisch Op Je Volgende Afrekening Krijgen


De Watergroep Waarschuwt Niet Op Ingaan Wij Hebben Dat Niet Verstuurd Redactie24


De Watergroep On Twitter Dag Jens De Informatie Op Onze Website Klopt Als Je Al Langer Een Digitale Klant Bent Bij Ons Zal Je Deze Korting Automatisch Op Je Volgende Afrekening Krijgen


De Watergroep Pochetna Stranica Feјsbuk


Opgelet Er Zijn Valse Facturen Van De Watergroep In Omloop Persregiodender Be


Nieuws Natuurpunt


Indexering Tarief Drinkwater Riemst


Ford Connect Belgian Belgium De Watergroep 1 0 Gta 5 Mod Grand Theft Auto 5 Mod


2


Doccle De Watergroep